Johanna Nordström avslutar stort på Avicii Arena

Johanna Nordström, som nyligen blev utsedd till årets kvinnliga komiker, gör just nu succé med den slutsålda turnén “Ring Polisen”!

Och förväntningarna blir uppfyllda, det är en väldigt stark upplevelse, eller för att tala succépodden “Ursäktas” språk; alltså jag DÖR av det här. Det här är inte bara framtidens humor – det här är humor. Literally.” – NSD

Det är där hennes styrka ligger: att kapsla in det mest förnedrande draget hos en subkultur och göra sig hänsynslöst rolig över det. Det funkar. Alldeles utmärkt till och med.” – GP

Johanna Nordström lyfter taker på UKK” – UNT

Johanna Nordström har framtiden för sig och hennes värv kommer förmodligen att ses som ett av de mest tongivande för 2020-talet. För att uppnå den positionen krävs det onekligen något speciellt, och det har hon.”
– Barometern

Läs mer

“Ring Polisen”  är ett vanligt förekommande uttryck i Johanna Nordströms sociala medier och föreställningen kommer att kretsa kring Johanna´s fascination för polisyrket och kriminalserier. Johanna har även en hemlig dröm om att själv bli polis och en gränslös kärlek till Mikael Persbrandt. 

Johanna Nordström är humorpersonligheten som slog igenom med twitterkontot @jonielol som hon startade sommaren innan gymnasiet, och har rankats som svenska Twitters sjätte mest inflytelserika person av Twittercencus. Twitterkontot ledde Aftonbladets Lajkat där Johanna jobbade med att skapa socialt content för att därefter varvas av Nyheter24 och rollen som Social Media Manager. 2018 sa Johanna upp sig som från Bonnier Magazines and Brands videoredaktion för att satsa helhjärtat på humor och stand-up. De senaste åren har Johanna synts regelbundet i TV med program som Parlamentet, Snälla Kriminella, Bäst i Test och Masked Singer Sverige. Tillsammans med Edvin Törnblom driver hon nu en av Sverigest mest populära poddar “Ursäkta”.

“Ring Polisen“ produceras av TILLMAN i samarbete med ROA.

KÖP BILJETTER IDAG!

DATUMARENABILJETTER
Fred 28 jan kl. 21.00Stockholm, Avicii Arena

Lör 29 jan kl. 21.00Stockholm, Avicii Arena

DATUMARENABILJETTER
Fred 28 jan kl. 21.00Stockholm, Avicii Arena

Lör 29 jan kl. 21.00Stockholm, Avicii Arena

Redan köpt biljetter? Kolla datum här.

Du som tidigare har köpt biljetter kan här enkelt se vilket datum dina biljetter gäller för.

KÖP BILJETTER IDAG!

PRESSBILDER

Foto/Artwork: Robert Eldrim

KONTAKT

PRESSKONTAKT
JOHANNA NORDSTRÖM

Unn Warlenius
press@hellotillman.se

BILJETTFRÅGOR

PRODUCENT RING POLISEN

ÖVRIGA FRÅGOR

ARTWORK: ROBERT ELDRIM / WEBPROD: BLOMILL